Lite sent påkommet, som så ofta. Men, bättre sent än aldrig.

Kaninhålet, POM Gallery, Mariefred

Nu på lördag, 1 Juli, är det vernissage på min utställning Kaninhålet på POM Gallery i Mariefred. Vernissagen är mellan klockan 12.00 och 16.00 och jag kommer att vara där. Ska bli roligt!

Utställningen hänger till 13 augusti, och öppettider mm hittar man nog enklast på POM's hemsida (länk)Länk till facebookevent

Konst just nu!

Konst just nu! är en vandrande samlingsutställning av Folkets Hus och Parker. I den kan man se verk av Alexander Creutz, Caroline Seung-Hwa Ljuus, Malin Griffiths, Ellen Norsten och mej. Det vi har gemensamt är att vi alla är nyexaminerade från konsthögskolor i Sverige. Information om utställningen (länk).

Utställningen kommer att visas i Trollhättans Folkets hus mellan 11 - 24 september, Rågsveds Folkets hus (nya) mellan 2 - 15 oktober, Söråkers Folkets hus mellan 23 oktober - 5 november,  Kiruna Folkets hus mellan 15 - 28 januari (2018).